Специализирани В и К услуги

Това са всички ВиК ремонти, които други ВиК фирми са се опитали да разрешат, но не са се справили. Смяна канал: каменинови тръби под земята, Подмяна на чугунови, стари, спукани канали на трудно достъпни места с ПВЦ тръби в сгради с клас на твърдост SN4 и SN8 на Добри цени. Откриване и отстраняване Авариен теч по водопровод и канал външно под земята и в бани.

На територията на София има множество нерешени ВиК проблеми, независимо от огромното количество ВиК услуги, предлагани през последните години. Всички тези нерешени и натрупани през годините проблеми представляват интерес за нас. Ако и Вие имате нужда от това да бъдат разрешени, моля обърнете се към нас! Специализирани ВиК услуги се извършват от нашата фирма и се отнасят за всички проблеми, натрупани  през годините във всички сфери на вътрешносградната водопроводна и канализационна разпределителна мрежа в сутерен, вертикални щрангове, хоризонтални разводки или външно сградно, площадково ВиК, дъждоприемни шахти, химически шахти. Това са проблеми, възникнали, поради неправилно стопанисване на сградните, канализационни и водопроводни мрежи. Изборът на ниско квалифицирани ВиК работници  и ВиК материали със съмнително качество води до задълбочаване на проблема и множество аварийни течове по водопроводната, канализационната, както и ВиК мрежата в сградата. Откриване и отстраняване на скрит теч от водопроводчици с ОПИТ. Препоръчваме Смяна на Канализация изпълнена от Каменинови ,Чугунени, Метални и PVC тръби поне на един етаж при установен ТЕЧ.

По-долу изброените пера се отнасят за извършване на Ремонтни Строително Монтажни работи(Р.С.М.Р – част ВиК) с повишена трудност на труднодостъпни места, при невъзможност да се влезне в апартамента или хотелската стая под или над ВиК проблема(Спешен Авариен теч от канализацията - по-често; от водопровода - по-рядко). Такива проблеми възникват и при неразбиране на ВиК усложнението, което е довело до неговото отлагане с 10, 30 и повече години. Най-дългият ВиК проблем, с който сме се сблъсквали, мъчеше собствениците от 80 години. През годините са викани „N „ на брой подизпълнители част ВиК,  ВиК бригади или водопроводчици, които са се отказали или просто не са решили проблема! Усложнения се появяват и при Липса на достъп или Забрана за достъп до съседно помещение, представляващо чужда собственост.

    Предлагаме цялата гама  ВиК услуги София, изпълнявана от добри  водопроводчици и ВиК майстори-специалисти на Изгодни цени с Гаранция, изпълнени с Качествени материали от Доказани през времето ВиК магазини: Изобилие от Качествени стоки магазин НОВ "КАНЕЛКАТА - 2", "КАНЕЛКАТА - 1" "КАНЕЛКАТА - 3"

    Предлагаме на Вашето внимание няколко Подбрани Специализирани ВиК услуги:

  • 1. Зачеканване с или без Смяна на канализационни тръби: каменинови, чугунени, стоманени с PVC тръби за отходна(битово-фекална) вода, вътрешно изрязване на тръбите през и във светлия им отвор при отстраняване на теч. Научете повече
  • 2. След като сме открили теча БЕЗ къртене, пристъпваме към неговото отстраняване. За целта е необходимо: Изкъртване с цел разкриване на подовата канална инсталация от долния етаж през железобетонната плоча към горния етаж без засягане арматурата отдолу и плочките на банята отгоре, както и монтираната санитария, възстановяване чрез вплитане на подовия канал между арматурата и плочките на новите PVC тръби, в т.ч. фасонни части Виж: Обикновени ВиК услуги  и  Стандартни ВиК услуги
  • 3. При извършване на ВиК услуги по домовете – Сменяме, т.е. Демонтираме  камениновите тръби и монтираме нови PVC тръби с клас на якост SN4.
  • 4. Една част от списъка с Канализационни услуги са свързани с чести запушвания при проливни дъждове(т.е. дъждове с голяма интензивност). В такъв случаи извършваме първо машинно отпушване или отпушване с реактивна дюза с вода под налягане 150atm, след това срязваме вертикално вътрешна ревизионна шахта с дълбочина до Н=2,5м' от горе до долу и изкопаваме по цялата височина земната маса, като на всеки етап от изкопа я укрепваме надеждно, докато не достигнем хоризонталния участък на Сградното Канализационно Отклонение (С.К.О.) Демонтираме го без да се спира водата в сградата и монтираме примерно: Предпазна О.К.(Обратна Клапа)PVC Ф200 с Ревизионен Отвор Р.О. Ф200, за да може вътрешната клапа, която е с приблизителен наклон от 7% да се чисти от двете страни. За предпочитане са Обратните клапи без палец, за да се избегне субективна грешка от страна на правилната бъдеща експлоатацията.
  • 5. Изпомпване на водата и Изкъртване на циментацията на каломазниноуловителните шахти до 3м дълбочина(работи се само с кислородни маски, поради липсата на въздух) и на бетоновите линейни утаители към тях и изнасяне на инертните материали.
  • 6. Поддържане и почистване на дву и три-камерни мазниноуловители, докато оттока не към тях, а от тях не се възтанови напълно към съществуващата канализация. Тук е важно да се каже, че металните преливните тръбички ф25 след трета камера не трябва да се перфорират, за да не влиза повече въздух към съществуващия канал, тъй като това води до барзо изсъхване в рамките на 2 до 3 седмици и тампониране на третата камера, а от там и запушване на системата. 

 

За да намерите и подберете ВиК специалисти с ОПИТ в строителството и образователен ценз в областта, изпълняващи Специализирани ВиК услуги - Използвайте Контакти за връзка с нас.

Безплатно! -  Научете как трябва да реагирате в случай на авария/теч до идване на ВиК екипа - Вижте Статии.

Нашата фирма има афинитет към специализираните ремонти. Разрешаваме ВиК проблеми, натрупани през годините във всички сфери на сградния фонд в България, както и допуснали груби нарушения на Правилника за вътрешно ВиК на сгради на проф. Х. Хаджиев, както и на Правилника за външен водопровод и канал на проф. Д. Върбанов. Това са основните причини за наслояването на всички ВиК проблеми от водохващанията и резервоарите през цялата сключена водопроводна и канализационна мрежа до сградните водопроводни и канализационни отклонения и инсталации, обхващащи хоризонталната разпределителна водопроводна мрежа, респективно канализационния оток в събирателната канализационна мрежа в мазето (сутерена), обхващаща всички ревизионни шахти до сборна ревизионна шахта преди сградно канализационно отклонение, вертикалните водопроводни клонове, вертикалните канализационни клонове, хоризонталните разводки в апартаментите до критичния прибор(най-отдадечения и най-високо разположен водочерпен прибор).

    Предпочитаните за монтаж и препоръчани от нашата фирма смесители, моноблок, структури т.е. всичко необходимо за обзавеждането на Вашата баня с 5год. Гаранция, сервиз и резервни части са Видима и Идеал Стандарт и плочки за баня от КАЙ Груп.. 

Откриване(без къртене) на течове в канализационната и водопроводна мрежа чрез видеодиагностика, ултразвукова диагностика и термограф  и прецизно отстраняване на скрити течове.  Стоки с Доказано качество на ниски цени.

Вижте Online магазин - Подбрани Стоки с Доказано Качество на Ниски цени!        Посетете "КАНЕЛКАТА"

За всички райони на гр.София: Абдовица, Банишора, Белите Брези, Бенковски, Бизнес Парк, Борово, Бъкстон, Витоша, Враждебна, Връбница, Гевгелийски, Гео Милев, Горубляне, Гоце Делчев, Дианабад, Димитър Миленков, Дружба, Дървеница, Западен Парк, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Кръстова Вада, Лагера, Левски, Лозенец, Люлин, Манастирски ливади, Малинова долина, Младост, Модерно предградие, Мусагеница, Надежда, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне, Полигона, Разсадника, Редута, Света Троица, Свобода, Сердика, Слатина, Стрелбище, Студентски град, Сухата река, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградски комплекс, Център, Яворов,