За нас

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ РАЗУМНИ И КОРЕКТНИ ВИК ЦЕНИ ЗА УСЛУГИ И РЕМОНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД СОФИЯ.

”Синая 90” ЕООД е Фирма за водопроводни услуги основана 11.01.1990г. Решаваме тежки ВиК проблеми от всякакво естество на Коректни цени. Работим качествено, експедитивно и сигурно и предоставяме гаранции за извършените ВиК ремонти София. Нашата цел е да удовлетворим желанията Ви, което се изразява в задоволството по лицата Ви и препоръките в бъдеще време, които изпращате по наш адрес, като добри водопроводчици (със стаж между 20 и 43год.), извършили ВиК ремонт, отлаган от години. Веднъж поправен от нас, ВиК проблемът няма да се повтори. Основен приоритет в работата ни е Качеството на предоставените ВиК услуги. Извършените ВиК ремонти са съобразени както с Вашите предпочитания, така и с правилника за вътрешно ВиК на сгради на Проф.Христо Хаджиев и външно ВиК на проф.Димитър Върбанов. За нас няма нищо по-хубаво от това да усетим спокойствието на клиента, след като ВиК изпитанието, натрупано с години, е окончателно отстранено. Всякакви Непредвидени ВиК ремонтни дейности, както и всичко необходимо за разрешаването им, не са грижа на клиента, а наша.

Ремонти във Вашия дом с които може да се справите сами без да давате пари - Вижте в Статии – Безплатни съвети ако все пак не успеете за КОНТАКТИ с нас.

Печелим Вашето доверие с помощта на хидравличните проби, които правим, гледайки всяка една заварка (правим и снимки, там където е необходимо на всички спойки). Едва след като Вие сте удовлетворени от видяното, се заплаща за извършената от нас услуга.

При извършваните от нас услуги се ръководим от 3 важни принципа – проектиране, качествени материали и правилно изпълнение. Не правим компромис в качеството на материалите и не караме клиентите си да се занимават със закупуването им. При отстраняване на ВиК аварии и течове гарантираме дълъг живот на инсталацията.

Най-честата причина за възникване на аварии е остарялата или некачествена инсталация. Нашият екип водопроводчици ще Ви посети, за да установи повредата и да предостави начин за отстраняването й. Разполагаме с пълен набор от техника за установяване и поправяне на всякакви усложнения. Извършваме видеодиагностика за установяване и локализиране на теча, ултразвукова диагностика при течове, които са уплътнени със земна маса, както и томографски снимки с висока резолюция, обикновено за установяване на вътрешносградни течове за студена и топла вода както вертикални, така и хоризонтални.

Издаваме констативни протоколи за извършена работа, констативни актове, приемно-предавателни протоколи, акт №12 за скрити работи, разбира се и гаранция, с която ще Ви изненадаме, защото е част от „ноу-хау”-то на нашата фирма. Препоръчваме Ви за обзавеждането на Вашата баня да инвестирате в Качествени смесители, моноблок, структури, санитария т.е. всичко с 5год. Гаранция и сервиз с резервни части на Видима и Идеал Стандарт и плочки за баня от КАЙ Груп., но все пак това е въпрос на личен избор.

Вижте Online магазин - Подбрани Стоки с Доказано Качество на Ниски цени!       Посетете "КАНЕЛКАТА"

За всички райони на гр.София: Абдовица, Банишора, Белите Брези, Бенковски, Бизнес Парк, Борово, Бъкстон, Витоша, Враждебна, Връбница, Гевгелийски, Гео Милев, Горубляне, Гоце Делчев, Дианабад, Димитър Миленков, Дружба, Дървеница, Западен Парк, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Кръстова Вада, Лагера, Левски, Лозенец, Люлин, Манастирски ливади, Малинова долина, Младост, Модерно предградие, Мусагеница, Надежда, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне, Полигона, Разсадника, Редута, Света Троица, Свобода, Сердика, Слатина, Стрелбище, Студентски град, Сухата река, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградски комплекс, Център, Яворов,